Advisory services. Samen helpen wij jouw klant verder

Professionals die vragen stellen.
En vooruitdenken

Heb je regelmatig contact met ondernemers? Mis je de kennis, ervaring of tijd om ook advies te geven over bedrijfs- en vastgoedfinanciering? Maak dan kennis met onze specialisten van advisory services. Zij begeleiden, samen met jou, ondernemers bij het vinden van een passende financiering. De specialisten kunnen snel inschatten wat wel en niet mogelijk is en kennen de weg naar de financiers. Het is onze bedoeling om jouw klanten de best mogelijk ervaring te geven. Niet alleen kijken we naar de cijfers, maar vooral ook naar het verhaal erachter.

Met gebruik van moderne adviessoftware

De specialisten onderzoeken de vele mogelijkheden bij traditionele en nieuwe financiers en maken een zorgvuldige inschatting wat wel en niet mogelijk is. Om dat slim te kunnen doen maakt een specialist ook gebruik van, door Capsearch ontwikkelde, innovatieve adviessoftware. Een passende financiering regelen vraagt een goede verbinding tussen betrokkenen. We houden jou en jouw klant dus goed op de hoogte van de voortgang van een aanvraag. Via onze software realiseren we dat.

Hoe het werkt

1

Kennismaking en Quickscan financiering

In het eerste gesprek met jou als adviseur of jouw klant nemen we de mogelijkheden en slagingskans van het aantrekken van een financiering door.

2

Opdracht tot dienstverlening

De werkzaamheden die wij gaan doen voor jouw klant vatten we samen in een opdracht tot dienstverlening.

3

Financieringsplan maken

We bespreken met je de mogelijke keuzes en leggen dat vast in een doordacht financieringsplan. Onze specialisten benaderen het vraagstuk breed en soms vanuit onverwachte invalshoeken.

4

Kredietaanvraag naar financier

We sturen de aanvraag met de benodigde gegevens naar financiers. Als adviseur kan je online meekijken in de aanvraag van je klant.

5

Passende financiering kiezen

Onze specialisten staan je ook bij als de voorstellen van financiers binnenkomen. Zo kijken naar en vergelijken bijvoorbeeld de financieringsstructuur, tariefstructuur en gevraagde zekerheden.

Support

  • Lokale ondersteuning marktbewerking
  • Leadgenerator voor op website

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een afspraak met Max
Generic placeholder image