Onze missie

Effici├źntie en transparantie in de financieringsmarkt

Capsearch innoveert in een markt die tientallen jaren stil heeft gestaan. De lange doorlooptijden van circa 6-8 weken voor het aanvragen van financiering is niet meer van deze tijd. Onze oplossing zorgt voor standaardisatie in het financieringsproces. Tevens geeft het toegang tot de verschillende financiers in de markt die zich in snel tempo aan het vermenigvuldigen zijn.

Wij richten ons op financieel adviseurs omdat zij dicht bij de klant staan en onafhankelijk advies geven. Daarnaast vindt er een verschuiving plaats in het adviesmodel waardoor financieel adviseurs een nog belangrijkere rol in het financieringsproces krijgen. Een aanspreekpunt bij een bank is niet meer vanzelfsprekend en ondernemers zoeken in een toenemende maten advies bij hun financieel adviseur.

Capsearch is opgericht door financieringsspecialisten die ruime ervaring hebben in het financieringsvak. De opgedane kennis is vertaald in een complete oplossing die erg gebruiksvriendelijk is. Het gebruik van de software zorgt voor uniformiteit en kwaliteit binnen organisaties. Organisaties bieden daarmee hun klanten een oplossing waarmee ze, indien gewenst onder eigen label,  hun klanten goed van financieringsadvies kunnen voorzien. Financiers ontvangen kant en klare financieringsaanvragen waarmee ze snel kunnen beoordelen. Hiermee realiseren de financiers efficiency en verlagen hun interne kosten.