Chat with us, powered by LiveChat

Webinars

Om MKB-adviseurs te helpen met het geven van een goed advies over financiering bieden we webinars aan. In een compact webinar delen we onze kennis met je. Dat doen we vaak ook in samenwerking met een financier uit ons netwerk. Als je een webinar bijwoont maak je ook kennis met Capsearch. Schrijf je in of plan een afspraak met één van onze specialisten.

Wat doet Floryn?
Wat doet Floryn?
1 juli, 2021

Floryn is gestart in 2016 door een ervaren management in technologie en finance. Biedt ondernemingen een flexibel krediet aan welke automatisch meegroeit met de omzet van het bedrijf

Het nieuwe financieren
Het nieuwe financieren
15 juli, 2021

Je ervaart bij dit webinar hoe je met Capsearch in een handomdraai één kredietaanvraag naar meerdere financiers stuurt. Speciaal voor mkb-adviseurs

SNS actief op zakelijke markt (inschrijving gesloten)
SNS actief op zakelijke markt (inschrijving gesloten)
19 mei, 2021

SNS levert diensten aan zzp’ers, kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen in Nederland die geen behoefte hebben aan ingewikkelde bankzaken.

Wat doet SVEA? (inschrijving gesloten)
Wat doet SVEA? (inschrijving gesloten)
10 juni, 2021

SVEA biedt American Factoring, dé non-bancaire financiering op basis van debiteuren, voor het mkb. Ideale oplossing voor een onderneming die werkkapitaalfinanciering nodig heeft.