Verbreding dienstverlening accountants

MKB-accountant ontzorgt ondernemer

Als mkb-adviseur begeleid je ondernemers bij het aanvragen van een mkb- of vastgoedfinanciering. Met adviessoftware en advisory services helpt Capsearch je hier graag bij. Met een eenvoudig, efficiënt aanvraagproces, scherpe voorwaarden en een groot aanbod van vertrouwde en nieuwe financiers. Door dagelijks contact met financiers houden we de markt continu scherp in de gaten voor je. Geen onnodig gedoe, dus sneller schakelen

Hoe werkt het

Samen helpen we jouw klant verder

Ondernemers rekenen steeds vaker op begeleiding door hun accountant bij het vinden van een passende financiering. Mogelijk mis je de kennis, ervaring of tijd om zelf een advies te geven. Ook dan kun je een ondernemer verder helpen. Door samen te werken met de specialisten van advisory services speel je in op een groeiende adviesmarkt. Zo’n samenwerking vraagt nauwelijks investeringen en je kan snel aan slag. Bekijk ook onze infographic.

Lees meer

Klantervaring

Peter Meulenpas. Meulenpas

“Financiers ontvangen van mij in één keer alle nodige informatie om een goede beoordeling te kunnen maken. Dat versnelt het proces aanzienlijk, gaat allemaal efficiënt en snel. Wij ervaren het gebruik van Capsearch daarom als gebruikersvriendelijk."

Lees hier meer

Een selectie van onze klanten