Chat with us, powered by LiveChat
Terug naar alle partners
Samenwerking Bedrijventekoop.nl

Samenwerking met Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop en Capsearch richten zich beide op adviseurs die ondernemers verder willen helpen. Partijen vullen elkaar goed aan. Bij de aankopen van een onderneming is er meestal financiering nodig. Capsearch is een platform voor mkb- en vastgoedfinanciering. Adviseurs kunnen hier eenvoudig een kredietaanvraag uitzetten bij verschillende financiers. Adviseurs aangesloten bij Bedrijventekoop ontvangen 20% korting op licenties bij Capsearch. Voordelen:

• Direct toegang tot meer dan 45 geldverstrekkers met voordelige voorwaarden
• Precies weten per financier wat deze nodig heeft aan informatie en documentatie
• Kredietscore en rapport geven adviseur en klant een indicatie over de haalbaarheid van een financiering
• Leadgeneratie voor kredietaanvragen met tool voor op jouw website

Sparren met mkb adviseurs doen wij dagelijks. Heb je een  kredietaanvraag?  Wil je direct met onze specialisten bespreken hoe deze voor te leggen aan financiers? Neem ook dan contact met ons op, wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden. Wil je direct starten? Klik op onderstaande knop en maak je eigen account aan.

Over Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl is de grootste bedrijfsovernamewebsite van Nederland. Adviseurs en ondernemers kunnen hier bedrijven te koop zetten of opzoek gaan naar een bedrijf om te kopen.

•  In contact met ruim 80.000 actieve ondernemers per maand
•  Besloten platform, alleen aangesloten adviseurs hebben toegang tot bedrijfsprofielen
•  Toegang tot contactgegevens van andere aangesloten adviseurs

Bedrijventekoop.nl werkt internationaal en heeft een netwerk met overnameplatforms in België, Duitsland en Spanje. Lees meer over Bedrijventekoop.nl