Chat with us, powered by LiveChat
 
15 Oct 09:16

Samenwerking franchise-organisatie SmartFunding en Capsearch

Ook de financieringsspecialisten van SmartFunding hebben nu toegang tot het platform van Capsearch. Via dit platform helpen adviseurs ondernemers bij het aanvragen van een mkb-financiering. De samenwerking stelt de SmartFunding-adviseurs in staat om op een efficiënte wijze een bedrijfsfinanciering aan te vragen bij meer dan 40 financiers.

SmartFunding

SmartFunding is een landelijk franchiseconcept dat mkb-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de € 250.000 en 5 miljoen euro. SmartFunding-adviseurs ondersteunen mkb-ondernemers door onafhankelijk advies, lokale kennis en betrokkenheid en persoonlijke begeleiding. Adviseurs helpen bij het bepalen van de meest optimale financieringsmix en bieden toegang tot een scala aan financieringsmogelijkheden. Adviseurs worden door SmartFunding ondersteunt door onder andere treasury software, rekenmodellen, marketingmaterialen, een CRM-systeem en administratieve werkzaamheden.

Capsearch

In een platform voor mkb-financieringen brengt vraag en aanbod bij elkaar. Het werkt simpel, snel en effectief. Je stelt één aanvraag op, die je naar alle geschikte en aangesloten financiers stuurt. Van banken tot crowdfunds en van lease- tot factoringmaatschappijen. Zo profiteert iedereen: financiers krijgen de juiste informatie, je klanten maken sneller kans op een betere financiering en een adviseur heeft meer tijd voor advies.

 

Lees meer...
10 Sep 09:56

Nieuw overzicht financiers

Het mkb-financieringslandschap verandert. Er zijn steeds meer nieuwe financiers en financieringsvormen voor het mkb. Nieuwe partijen bestormen de markt, en financiering komt niet per se van de bank. Daarom maken en updaten we dit overzicht van financiers (NL) regelmatig. Heb je aanvullingen? Laat het ons weten.

Lees meer...
12 Jul 10:35

Financieringsproces eenvoudiger voor Crowdbricks

Crowdbricks introduceert, voor mkb-adviseurs, een oplossing waarmee het aanvragen van financieringen nog eenvoudiger wordt. De software is afkomstig van en in nauwe samenwerking met Capsearch ontwikkeld.

Crowdbricks
Crowdbricks richt zich in de crowdfundingmarkt op het financieren van commercieel vastgoed via een netwerk van intermediairs. Investeerders zijn consumenten, bedrijven of fondsen die een deel van hun vermogen tegen een aantrekkelijke rente direct willen investeren in onroerend goed.

Capsearch
Het Capsearch financieringsplatform koppelt de vraagkant van de financieringsmarkt - de intermediairs - aan de aanbodkant, de financiers. Capsearch levert daarnaast ook software waarmee financiers hun financieringsprocessen vereenvoudigen.

Efficiënte verwerking
De software voor Crowdbricks helpt aansloten mkb-adviseurs om op een efficiënte manier een volledige financieringsaanvraag op te stellen en met bijbehorende documenten te versturen. Een toetsing van de aanvraag aan acceptatiecriteria maakt direct duidelijk of de financiering past bij het acceptatiebeleid. Een ingebouwde credit scoring geeft inzicht in de haalbaarheid en helpt een intermediair bij het adviseren van klanten over een financiering. Het opstellen, de verwerking, analyse en opslag van aanvragen is nu een stukje efficiënter en gemakkelijker voor Crowdbricks en het intermediair.

Als financier interesse in onze software om het aanvraagproces te vereenvoudigen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer...
21 May 11:50

Rabo & Crowd nu op platform Capsearch

 

Mogelijkheden voor crowdfinanciering via het platform Capsearch is verder uitgebreid met Rabo&Crowd. Rabo&Crowd geeft ondernemers toegang tot een nieuwe manier van financieren: een bancaire financiering van Rabobank gecombineerd met geld van (particuliere) investeerders. Via Rabo&Crowd kunnen mkb-ondernemingen kapitaal aantrekken door verhandelbare obligaties uit te geven. Investeerders kunnen deze obligaties op Rabo&Crowd aankopen en verhandelen via de geïntegreerde beurs van Nxchange. Dat is aantrekkelijk voor zowel mkb-ondernemers als investeerders. De aanvraag voor een financiering dient minimaal € 200.000 te zijn. Investeerders kunnen al vanaf € 100 investeren in ondernemingen.

Lees meer...