Chat with us, powered by LiveChat
 
10 Sep 09:56

Nieuw overzicht financiers

Het mkb-financieringslandschap verandert. Er zijn steeds meer nieuwe financiers en financieringsvormen voor het mkb. Nieuwe partijen bestormen de markt, en financiering komt niet per se van de bank. Daarom maken en updaten we dit overzicht van financiers (NL) regelmatig. Heb je aanvullingen? Laat het ons weten.

Lees meer...
03 Sep 11:23

Workshop “Succesvol Financieren” speciaal voor adviseurs

Kun jij “met een druk op de knop” een aanvraag voor financiering naar meerdere financiers sturen? Weet jij precies per financier wat deze nodig hebben aan informatie? Onze software zorgt voor een nieuwe manier van werken. Maken en verzenden van aanvragen gaat nu veel efficiënter.

We nodigen je uit om tijdens de workshop “Succesvol Financieren” te Utrecht dit ook te ervaren. De workshop is speciaal voor adviseurs van het mkb. Je leert hoe je met Capsearch eenvoudig een succesvolle aanvraag voor financiering maakt en deze structureert. Je gaat ook aan de slag met een case voor financiering.

We zijn een online platform. Echter bij ons is persoonlijk contact met onze specialisten in financiering altijd mogelijk. Er gaat namelijk niets boven contact van mens tot mens, vinden wij. We denken met je mee, ook over het slimste advies voor je klanten.

Wil je aanwezig zijn bij deze workshop? Stuur dan voor 9 oktober 2019 een e-mail naar info@capsearch.com. We nemen dan contact met je op.

Lees meer...
12 Jul 10:35

Financieringsproces eenvoudiger voor Crowdbricks

Crowdbricks introduceert, voor mkb-adviseurs, een oplossing waarmee het aanvragen van financieringen nog eenvoudiger wordt. De software is afkomstig van en in nauwe samenwerking met Capsearch ontwikkeld.

Crowdbricks
Crowdbricks richt zich in de crowdfundingmarkt op het financieren van commercieel vastgoed via een netwerk van intermediairs. Investeerders zijn consumenten, bedrijven of fondsen die een deel van hun vermogen tegen een aantrekkelijke rente direct willen investeren in onroerend goed.

Capsearch
Het Capsearch financieringsplatform koppelt de vraagkant van de financieringsmarkt - de intermediairs - aan de aanbodkant, de financiers. Capsearch levert daarnaast ook software waarmee financiers hun financieringsprocessen vereenvoudigen.

Efficiënte verwerking
De software voor Crowdbricks helpt aansloten mkb-adviseurs om op een efficiënte manier een volledige financieringsaanvraag op te stellen en met bijbehorende documenten te versturen. Een toetsing van de aanvraag aan acceptatiecriteria maakt direct duidelijk of de financiering past bij het acceptatiebeleid. Een ingebouwde credit scoring geeft inzicht in de haalbaarheid en helpt een intermediair bij het adviseren van klanten over een financiering. Het opstellen, de verwerking, analyse en opslag van aanvragen is nu een stukje efficiënter en gemakkelijker voor Crowdbricks en het intermediair.

Als financier interesse in onze software om het aanvraagproces te vereenvoudigen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer...
21 May 11:50

Rabo & Crowd nu op platform Capsearch

 

Mogelijkheden voor crowdfinanciering via het platform Capsearch is verder uitgebreid met Rabo&Crowd. Rabo&Crowd geeft ondernemers toegang tot een nieuwe manier van financieren: een bancaire financiering van Rabobank gecombineerd met geld van (particuliere) investeerders. Via Rabo&Crowd kunnen mkb-ondernemingen kapitaal aantrekken door verhandelbare obligaties uit te geven. Investeerders kunnen deze obligaties op Rabo&Crowd aankopen en verhandelen via de geïntegreerde beurs van Nxchange. Dat is aantrekkelijk voor zowel mkb-ondernemers als investeerders. De aanvraag voor een financiering dient minimaal € 200.000 te zijn. Investeerders kunnen al vanaf € 100 investeren in ondernemingen.

Lees meer...