Chat with us, powered by LiveChat
 
03 Dec 15:42

Overzicht mkb-financiers in Nederland

Het mkb-financieringslandschap verandert. Er zijn steeds meer nieuwe financiers en financieringsvormen voor het mkb. Nieuwe partijen bestormen de markt. Financiering komt niet per se van de bank. Daarom maken en updaten we dit overzicht van financiers (NL) regelmatig. Heb je aanvullingen? Laat het ons weten.

Lees meer...
29 Nov 11:40

Workshop speciaal voor mkb-adviseurs

Kun jij “met een druk op de knop” een aanvraag voor financiering naar meerdere financiers sturen? Weet jij precies per financier wat deze nodig hebben aan informatie? Onze software zorgt voor een nieuwe manier van werken. Maken en verzenden van aanvragen gaat nu veel efficiënter.

We nodigen je uit om tijdens de workshop “Succesvol Financieren” te Amstelveen dit ook te ervaren. De workshop is speciaal voor adviseurs van het mkb. We laten je zien hoe je met Capsearch eenvoudig een succesvolle aanvraag voor financiering maakt.

We zijn een online platform. Echter bij ons is persoonlijk contact met onze specialisten in financiering altijd mogelijk. Er gaat namelijk niets boven contact van mens tot mens, vinden wij. We denken met je mee, ook over het slimste advies voor je klanten.

Wil je aanwezig zijn bij deze workshop? Stuur dan voor 4 januari 2020 een e-mail naar info@capsearch.com. We nemen dan contact met je op.

Lees meer...
15 Oct 09:16

Samenwerking franchise-organisatie SmartFunding en Capsearch

Ook de financieringsspecialisten van SmartFunding hebben nu toegang tot het platform van Capsearch. Via dit platform helpen adviseurs ondernemers bij het aanvragen van een mkb-financiering. De samenwerking stelt de SmartFunding-adviseurs in staat om op een efficiënte wijze een bedrijfsfinanciering aan te vragen bij meer dan 40 financiers.

SmartFunding

SmartFunding is een landelijk franchiseconcept dat mkb-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de € 250.000 en 5 miljoen euro. SmartFunding-adviseurs ondersteunen mkb-ondernemers door onafhankelijk advies, lokale kennis en betrokkenheid en persoonlijke begeleiding. Adviseurs helpen bij het bepalen van de meest optimale financieringsmix en bieden toegang tot een scala aan financieringsmogelijkheden. Adviseurs worden door SmartFunding ondersteunt door onder andere treasury software, rekenmodellen, marketingmaterialen, een CRM-systeem en administratieve werkzaamheden.

Capsearch

In een platform voor mkb-financieringen brengt vraag en aanbod bij elkaar. Het werkt simpel, snel en effectief. Je stelt één aanvraag op, die je naar alle geschikte en aangesloten financiers stuurt. Van banken tot crowdfunds en van lease- tot factoringmaatschappijen. Zo profiteert iedereen: financiers krijgen de juiste informatie, je klanten maken sneller kans op een betere financiering en een adviseur heeft meer tijd voor advies.

 

Lees meer...
01 Oct 14:35

Klant aan het woord. BDO

BDO gebruikt Capsearch voor het maken van kredietaanvragen voor ondernemers in het mkb. Lees in Klant aan het woord waarom BDO met Capsearch werkt en wat de ervaringen zijn in het dagelijks gebruik. Natale Valente en Victor Verstappen van BDO vertellen.

 

Lees meer...