Chat with us, powered by LiveChat
 
05 Aug 06:20

Webinar: Succesvol financieren | 27 augustus 2020

Ben je een mkb-adviseur en begeleid je ondernemers bij het aanvragen van een financiering? Capsearch helpt je graag. Met een eenvoudig aanvraagproces, scherpe voorwaarden en een groot netwerk van meer dan 45 financiers. We zorgen voor maximale efficiency, zonder onnodig gedoe. Even overleggen met onze specialisten. Doen we ook graag. Maak daarom kennis met ons. Dat kan nu via het online webinar 'Succesvol financieren' op donderdag 27 augustus 2020 om 10.00 uur. Je ervaart bij dit webinar onder andere hoe je in een handomdraai één kredietaanvraag naar meerdere financiers stuurt. Ben je een mkb-accountant of adviseur mkb-financiering en wil je aanwezig zijn bij dit webinar? Stuur dan voor 25 augustus 2020 een e-mail naar info@capsearch.com. We nemen dan contact met je op.

Lees meer...
20 Jul 17:23

Bedrijventekoop.nl en Capsearch slaan de handen ineen

Bedrijfsovernameplatform Bedrijventekoop.nl is een samenwerking aangegaan met Capsearch, hét financieringsplatform voor het mkb. Doel van de samenwerking is het oplossen van de financieringsproblematiek omtrent bedrijfsovernames. Tijdens de huidige coronacrisis is dit onderwerp actueler dan ooit.

Financieringsmogelijkheden
Het niet verkrijgen van een financiering is een van de grootste redenen waarom een bedrijfsovername geen doorgang vindt. Een overnameadviseur heeft een belangrijke rol in het begeleiden van de ondernemer in het vinden van financiers. Kopers van bedrijven kloppen hoofdzakelijk aan bij banken, wanneer zij kapitaal nodig hebben voor een overname. Tijdens de coronacrisis zijn deze echter terughoudender geworden in het verstrekken van financieringen. Daarom moet steeds meer gezocht worden naar een mix van financieringsvormen.

Slagingskans
Bedrijventekoop.nl en Capsearch slaan nu de handen ineen om de zoektocht voor adviseurs naar financiering te vergemakkelijken. Een adviseur stelt één kredietaanvraag op en stuurt deze in één keer naar een groot netwerk van financiers. Van banken tot crowdfunds en van lease- tot factoringmaatschappen. Kopers van bedrijven worden gekoppeld aan een gedegen financieringsspecialist die vervolgens op zoek gaat naar een passende financiering. Dit zorgt voor een grotere slagingskans voor het verkrijgen van het benodigde kapitaal en daarmee voor de doorgang van de overname.

Bedrijventekoop.nl
Bedrijventekoop.nl is sinds 2002 actief in het matchen van vraag naar en aanbod van bedrijven in het MKB. Met als doel een transparante markt te creëren voor bedrijfsovernames. Het platform biedt daarnaast een netwerk van specialisten en diverse samenwerkingsverbanden om het aan- of verkoopproces te faciliteren.

Capsearch
Capsearch maakt de complexe en veranderende markt voor vastgoed- en bedrijfsfinanciering overzichtelijker. Adviseurs hebben toegang tot een netwerk van meer dan 45 geldverstrekkers met voordelige voorwaarden. De Kredietscore voor een onderneming geeft adviseurs en ondernemers een indicatie over de haalbaarheid van een financiering.

Lees meer...
28 May 14:02

Overzicht mkb-financiers in Nederland

Het mkb-financieringslandschap verandert. Nieuwe financiers komen op de markt. Daarom maken en updaten we dit overzicht van financiers (NL) regelmatig. Heb je aanvullingen? Laat het ons weten.

Lees meer...
16 Mar 16:40

Klaar voor ondersteuning

In deze onzekere tijden doen jouw klanten mogelijk een beroep op je voor advies over de financiering van hun bedrijf. De actuele vraagstukken voor financiering kunnen soms complex en misschien onbekend zijn. Ons uitgangpunt is dat wij ook nu dicht bij jou als adviseur staan. We vragen je contact met ons op te nemen als je een specifieke situatie wilt bespreken.

Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van de Borgstelling MKB-kredieten (BMKB). De omvang van het borgstellingskrediet is nu verhoogd van 50% naar 75%. Dit houdt in dat de overheid voor het merendeel van de financiering, die banken verstrekken, garant staat. Op deze manier stimuleert de overheid de banken om financieringen te verstrekken. Meer informatie: BMKB

Je kunt ons bereiken via de telefoon of via de chat. Wij doen onze best je te helpen je bij het vinden van financieringsoplossingen die passen bij de huidige situatie.

Met financiers spreken we regelmatig zodat we ook goed op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen. We kunnen ons voorstellen dat financiers beleid mogelijk gaan aanpassen. Belangrijke aanpassingen verwerken we zo snel mogelijk in Capsearch.

Vragen? Neem dus contact met ons op. We helpen je graag.

Lees meer...