Chat with us, powered by LiveChat
 
15 Sep 06:20

Webinar: Het nieuwe financieren | 24 september 2020

Ben je een mkb-adviseur en begeleid je ondernemers bij het aanvragen van een financiering? Capsearch helpt je graag. Met een eenvoudig aanvraagproces, scherpe voorwaarden en een groot netwerk van meer dan 50 financiers. We zorgen voor maximale efficiency, zonder onnodig gedoe. Even overleggen met onze specialisten. Doen we ook graag. Maak daarom kennis met ons. Dat kan nu via het online webinar 'Het nieuwe financieren' op donderdag 24 september 2020 om 10.00 uur. Je ervaart bij dit webinar onder andere hoe je in een handomdraai één kredietaanvraag naar meerdere financiers stuurt. Ben je een mkb-accountant of adviseur mkb-financiering en wil je aanwezig zijn bij dit webinar? Stuur dan voor 23 september 2020 een e-mail naar info@capsearch.com. We nemen dan contact met je op.

Lees meer...
08 Sep 07:13

Introductie: Leadgenerator voor mkb-adviseurs

Continu streven we ernaar om onze dienstverlening aan mkb-adviseurs op een hoger niveau te brengen. Daarom introduceren we nu Leadgenerator. Als een adviseur deze moderne tool op zijn website plaatst komt hij op een slimme manier in contact komt met ondernemers met een financieringsvraag. In een handomdraai, na het invullen van enkele gegevens, heeft een bezoeker van de website een helder beeld van financiers die passen bij een gevraagde financiering. Ook een handig overzicht voor een adviseur om het gesprek met een ondernemer aan te gaan. Bekijk de demo

Lees meer...
20 Jul 17:23

Bedrijventekoop.nl en Capsearch slaan de handen ineen

Bedrijfsovernameplatform Bedrijventekoop.nl is een samenwerking aangegaan met Capsearch, hét financieringsplatform voor het mkb. Doel van de samenwerking is het oplossen van de financieringsproblematiek omtrent bedrijfsovernames. Tijdens de huidige coronacrisis is dit onderwerp actueler dan ooit.

Financieringsmogelijkheden
Het niet verkrijgen van een financiering is een van de grootste redenen waarom een bedrijfsovername geen doorgang vindt. Een overnameadviseur heeft een belangrijke rol in het begeleiden van de ondernemer in het vinden van financiers. Kopers van bedrijven kloppen hoofdzakelijk aan bij banken, wanneer zij kapitaal nodig hebben voor een overname. Tijdens de coronacrisis zijn deze echter terughoudender geworden in het verstrekken van financieringen. Daarom moet steeds meer gezocht worden naar een mix van financieringsvormen.

Slagingskans
Bedrijventekoop.nl en Capsearch slaan nu de handen ineen om de zoektocht voor adviseurs naar financiering te vergemakkelijken. Een adviseur stelt één kredietaanvraag op en stuurt deze in één keer naar een groot netwerk van financiers. Van banken tot crowdfunds en van lease- tot factoringmaatschappen. Kopers van bedrijven worden gekoppeld aan een gedegen financieringsspecialist die vervolgens op zoek gaat naar een passende financiering. Dit zorgt voor een grotere slagingskans voor het verkrijgen van het benodigde kapitaal en daarmee voor de doorgang van de overname.

Bedrijventekoop.nl
Bedrijventekoop.nl is sinds 2002 actief in het matchen van vraag naar en aanbod van bedrijven in het MKB. Met als doel een transparante markt te creëren voor bedrijfsovernames. Het platform biedt daarnaast een netwerk van specialisten en diverse samenwerkingsverbanden om het aan- of verkoopproces te faciliteren.

Capsearch
Capsearch maakt de complexe en veranderende markt voor vastgoed- en bedrijfsfinanciering overzichtelijker. Adviseurs hebben toegang tot een netwerk van meer dan 45 geldverstrekkers met voordelige voorwaarden. De Kredietscore voor een onderneming geeft adviseurs en ondernemers een indicatie over de haalbaarheid van een financiering.

Lees meer...
28 May 14:02

Overzicht mkb-financiers in Nederland

Het mkb-financieringslandschap verandert. Nieuwe financiers komen op de markt. Daarom maken en updaten we dit overzicht van financiers (NL) regelmatig. Heb je aanvullingen? Laat het ons weten.

Lees meer...