Chat with us, powered by LiveChat
 
06 Feb 11:58

Franchiseorganisatie OAMKB start samenwerking met Capsearch

Financieringsspecialisten van OAMKB hebben nu ook toegang tot het platform van Capsearch. Via dit platform helpen adviseurs ondernemers bij het aanvragen van een mkb-financiering. De samenwerking stelt de OAMKB-adviseurs in staat om op een efficiënte wijze een bedrijfsfinanciering aan te vragen bij meer dan 40 financiers.

OAMKB
OAMKB bedient vanuit haar accountants- en administratiekantoren, MKB ondernemers door heel Nederland. Gestart in 2010, nu meer dan 2500 klanten en 78 franchisekantoren. Het combineert de voordelen van een klein kantoor, die dicht bij de klant staat met de voordelen van een groot kantoor, die veel specialisaties in huis heeft.
www.oamkb.nl

Capsearch
Capsearch is een fintech-onderneming gevestigd te Amstelveen. Het platform voor mkb-financiering brengt vraag en aanbod bij elkaar. Financiers ontvangen direct de juiste informatie en ondernemers maken zo sneller kans op een financiering. Werkt simpel, snel en effectief.

 

Lees meer...
24 Oct 17:41

Capsearch en Zanders slaan de handen inéén

Capsearch en Zanders slaan de handen inéén om snel de financierbaarheid van MKB-ondernemingen weer te geven! Zanders is een wereldwijde consultant actief op het vlak van risk management, treasury en finance. Zanders Inside, de fintech oplossing van Zanders, zal haar Intercompany Pricing & Rating Tool geschikt maken voor MKB-financieringen. Deze tool wordt geïntegreerd in het Capsearch platform. Intermediairs kunnen met deze tool hun klanten beter adviseren over de haalbaarheid en de pricing terwijl financiers meer hoogwaardige leads kunnen verwachten. Lees hier meer over de samenwerking.

 

 

Lees meer...
09 Oct 20:26

Samenwerking met INretail

Samenwerking met INretail is een feit en ook de eerste twee gefinancierde projecten! INretail is een branchevereniging en is voor iedereen die een winkel heeft in retail non-food. INretail speelt in op de toenemende behoefte bij de ondernemers aan financieringsadvies in de retail branche. Rob Drost en Peter Wolfsen gebruiken sinds kort Capsearch en delen graag hun ervaring: "Een belangrijk voordeel van de financieringstool is dat het format van de financieringsaanvraag volledig aan de eisen van de financiers voldoet en langs de digitale snelweg bij de financiers wordt ingediend. Alle informatie die benodigd is, is in het plan opgenomen, waardoor er dus echt snel geschakeld kan worden en je niet onnodig lang op de gewenste financiering hoeft te wachten". 

In het magazine van INretail vertellen Rob en Peter hier meer over:

https://lnkd.in/g3fj8qc

 

Lees meer...
22 Sep 12:46

Live met Novak

Alle Novak leden kunnen via www.novakdirect.nl zich aanmelden voor het Capsearch platform om MKB-ondernemers te helpen bij het aantrekken van financiering. Uniek in de samenwerking is dat leden inhoudelijke support ontvangen bij het opstellen van een aanvraag. Novak en Capsearch zetten zich hiermee gezamenlijk in om de financierbaarheid van het MKB te vergroten.

Lees meer...