De mensen achter Capsearch

Arjan Buis

Co-Founder

Arjan is binnen Capsearch verantwoordelijk voor finance, legal en productontwikkeling. Ook is hij namens de organisatie de primaire liaison voor financiers.

Voordat hij ging ondernemen bekleedde Arjan (1972) onder meer verschillende senior-managementposities bij ABN AMRO Bank. Als directeur Commercial Clients van ABN AMRO Midden Nederland leidde hij de integratie van verschillende vestigingen en de mutatie van duizenden klanten. Onderdeel van deze omvangrijke operatie was het inrichten van een nieuw managementteam. Hiervoor was hij districtsdirecteur Ede en Tiel en verantwoordelijk voor een portefeuille van ruim 1.200 (zakelijke) klanten.

Als business manager werkte Arjan nauw samen met een lid van de Raad van Bestuur van Fortis bank, met een focus op vraagstukken rond de integratie van ABN AMRO en Fortis Bank.  Ook was hij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe Central Risk Management afdeling met bijbehorende overlegstructuren binnen het nieuwe ABN AMRO. Arjan hield zich als senior accountmanager Bijzonder Beheer bij de bank ook enkele jaren bezig met klanten met continuïteitsproblemen. Hij zorgde daarbij voor ondersteuning en advies op het gebied van strategie, herfinanciering en het afstoten van bedrijfsonderdelen.

Arjan werkte enige tijd als treasury consultant bij Thésor Treasury Outsourcing, waar hij verantwoordelijk was voor het treasury management bij vijftien instellingen met leningportefeuilles vanaf €40 mln. Hij startte zijn loopbaan bij Telekurs Nederland, waar hij effecteninformatie verkocht aan banken, vermogensbeheerders en institutionele beleggers.

Arjan haalde een mastertitel in Bedrijfswetenschappen (bedrijfseconomie en bedrijfskunde) aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.

 
Arjan Buis

Max Henny

Co-Founder
Max Henny

Max is binnen Capsearch verantwoordelijk voor sales en productontwikkeling. Daarnaast heeft hij een primaire focus op het contact met intermediairs.

Vóór de oprichting van Capsearch in 2016 werkte Max (1985) zo’n vier jaar als Relationship Manager SME bij ABN AMRO, waar hij verantwoordelijk was voor een portfolio van MKB-klanten met een omzet van één tot dertig miljoen euro. Max adviseerde zijn klanten op het gebied van financieringen, betalingsverkeer en cashmanagement, het beheersen van risico’s en creditgeld constructies. Daarvoor was hij bijna drieënhalf jaar actief als Assistant Investment Advisor bij ABN AMRO MeesPierson. Hij startte zijn loopbaan als trainee bij de bank.

Sinds 2014 is Max bovendien als Coach Small Businesses verbonden aan New Venture NL. Deze organisatie – een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en adviesbureau McKinsey & Company – heeft tot doel Nederland innovatiever te maken.

Max heeft na het succesvol afronden van de studie Technische Bedrijfskunde een mastertitel in Business Studies van de Universiteit van Amsterdam behaald.