Zakelijke adviessoftware voor hypotheekadviseurs

Zakelijk financieren in een handomdraai

Begeleid je ondernemers privé en wil je ook adviseren over mogelijkheden voor financiering voor het bedrijf? Met adviessoftware van Capsearch weet je precies welke informatie je moet aanleveren, heb je toegang tot een groot netwerk van mkb-financiers en profiteert je klant van scherpe voorwaarden.

Hoe werkt het

Samen helpen we jouw klant verder

Heb je regelmatig contact met ondernemers? Mis je de kennis, ervaring of tijd om ook advies te geven over bedrijfs- en vastgoedfinanciering? Ook dan kun je een ondernemer verder helpen bij het vinden van een financiering. Bijvoorbeeld voor een bedrijfspand, commercieel vastgoed of werkkapitaal. Specialisten van advisory services ontzorgen jou en de ondernemer bij het vinden van een passende mkb-financiering. Bekijk ook onze infographic.

Lees meer

Klantervaring

Bennie Morsinkhof, Otten & Flim

“Een financier krijgt de juiste informatie, mijn relaties maken sneller kans op een goede match en zelf houd ik meer tijd over voor klantcontact. Daardoor verbetert mijn zakelijke advies. De specialisten van Capsearch denken overigens, als dat nodig is, ook met mij mee over een goed advies voor mijn klanten"

Lees hier meer

Een selectie van onze klanten

Support

  • Webinars over mkb-financiers
  • Supportdesk voor technische en inhoudelijke vragen
  • Trainingen adviessoftware en zakelijk financieren
  • Op de hoogte van zakelijke financieringsmarkt met nieuwsbrief

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een call met Daan
Generic placeholder image