Chat with us, powered by LiveChat
 
20 Jul 17:23

Bedrijventekoop.nl en Capsearch slaan de handen ineen

Bedrijfsovernameplatform Bedrijventekoop.nl is een samenwerking aangegaan met Capsearch, hét financieringsplatform voor het mkb. Doel van de samenwerking is het oplossen van de financieringsproblematiek omtrent bedrijfsovernames. Tijdens de huidige coronacrisis is dit onderwerp actueler dan ooit.

Financieringsmogelijkheden
Het niet verkrijgen van een financiering is een van de grootste redenen waarom een bedrijfsovername geen doorgang vindt. Een overnameadviseur heeft een belangrijke rol in het begeleiden van de ondernemer in het vinden van financiers. Kopers van bedrijven kloppen hoofdzakelijk aan bij banken, wanneer zij kapitaal nodig hebben voor een overname. Tijdens de coronacrisis zijn deze echter terughoudender geworden in het verstrekken van financieringen. Daarom moet steeds meer gezocht worden naar een mix van financieringsvormen.

Slagingskans
Bedrijventekoop.nl en Capsearch slaan nu de handen ineen om de zoektocht voor adviseurs naar financiering te vergemakkelijken. Een adviseur stelt één kredietaanvraag op en stuurt deze in één keer naar een groot netwerk van financiers. Van banken tot crowdfunds en van lease- tot factoringmaatschappen. Kopers van bedrijven worden gekoppeld aan een gedegen financieringsspecialist die vervolgens op zoek gaat naar een passende financiering. Dit zorgt voor een grotere slagingskans voor het verkrijgen van het benodigde kapitaal en daarmee voor de doorgang van de overname.

Bedrijventekoop.nl
Bedrijventekoop.nl is sinds 2002 actief in het matchen van vraag naar en aanbod van bedrijven in het MKB. Met als doel een transparante markt te creëren voor bedrijfsovernames. Het platform biedt daarnaast een netwerk van specialisten en diverse samenwerkingsverbanden om het aan- of verkoopproces te faciliteren.

Capsearch
Capsearch maakt de complexe en veranderende markt voor vastgoed- en bedrijfsfinanciering overzichtelijker. Adviseurs hebben toegang tot een netwerk van meer dan 45 geldverstrekkers met voordelige voorwaarden. De Kredietscore voor een onderneming geeft adviseurs en ondernemers een indicatie over de haalbaarheid van een financiering.

Lees meer...
16 Mar 16:40

Klaar voor ondersteuning

In deze onzekere tijden doen jouw klanten mogelijk een beroep op je voor advies over de financiering van hun bedrijf. De actuele vraagstukken voor financiering kunnen soms complex en misschien onbekend zijn. Ons uitgangpunt is dat wij ook nu dicht bij jou als adviseur staan. We vragen je contact met ons op te nemen als je een specifieke situatie wilt bespreken.

Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van de Borgstelling MKB-kredieten (BMKB). De omvang van het borgstellingskrediet is nu verhoogd van 50% naar 75%. Dit houdt in dat de overheid voor het merendeel van de financiering, die banken verstrekken, garant staat. Op deze manier stimuleert de overheid de banken om financieringen te verstrekken. Meer informatie: BMKB

Je kunt ons bereiken via de telefoon of via de chat. Wij doen onze best je te helpen je bij het vinden van financieringsoplossingen die passen bij de huidige situatie.

Met financiers spreken we regelmatig zodat we ook goed op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen. We kunnen ons voorstellen dat financiers beleid mogelijk gaan aanpassen. Belangrijke aanpassingen verwerken we zo snel mogelijk in Capsearch.

Vragen? Neem dus contact met ons op. We helpen je graag.

Lees meer...
01 Mar 11:35

Workshop Succesvol Financieren

Kun jij “met een druk op de knop” een aanvraag voor financiering naar meerdere financiers sturen? Weet jij precies per financier wat deze nodig hebben aan informatie? Onze software zorgt voor een nieuwe manier van werken. Maken en verzenden van aanvragen gaat nu veel efficiënter.

Dinsdag 21 april
Ervaar het tijdens de workshop “Succesvol Financieren” op dinsdag 21 april (14.00 - 16.30 uur) te Amstelveen. Deze workshop is speciaal voor adviseurs van het mkb. We laten je zien hoe je met Capsearch eenvoudig een succesvolle aanvraag voor financiering maakt.

Persoonlijk contact
We zijn een online platform. Ook persoonlijk contact met onze specialisten in financiering is altijd mogelijk. Er gaat namelijk niets boven contact van mens tot mens, vinden wij. We denken met je mee, ook over het slimste advies voor je klanten.

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij deze workshop? Stuur dan voor 14 april 2020 een e-mail naar info@capsearch.com. We nemen dan contact met je op.

Lees meer...
24 Feb 09:28

Samenwerking Spotcap en Capsearch

Vanaf vandaag is een financiering door Spotcap via het Capsearch platform mogelijk. Interessant voor gevestigde ondernemers die behoefte hebben aan kortlopende financiering. Het gaat om zakelijk krediet tot €350.000 met een maximale looptijd van 24 maanden. Simpel en snel aangevraagd en binnen één werkdag uitsluitsel. Er zijn geen aanvullende zekerheden nodig, waardoor het goed te combineren is met andere vormen van financiering. MKB-adviseurs kunnen via Capsearch gemakkelijk een stapelfinanciering samenstellen.

Sectoren
Het zakelijk krediet van Spotcap is geschikt om voorraad te kopen, investeringen te doen, (tijdelijk) het werkkapitaal te verruimen of ter overbrugging. Het past dan ook goed bij bedrijven binnen de detailhandel, groothandel of zakelijke dienstverlening.

Flexibiliteit
De inzet van het krediet is flexibel. Tijdens de looptijd is boetevrij vervroegd aflossen mogelijk, maar er kan ook gekeken worden naar een verlenging of verhoging. Dit is afhankelijk van de financiële situatie en de mogelijkheden zullen bepaald worden op basis van een hertoetsing.

Capsearch
In een platform voor mkb-financieringen brengt vraag en aanbod bij elkaar. Het werkt simpel, snel en effectief. Je stelt één aanvraag op, die je naar alle geschikte en aangesloten financiers stuurt. Van banken tot crowdfunds en van lease- tot factoringmaatschappijen. Zo profiteert iedereen: financiers krijgen de juiste informatie, je klanten maken sneller kans op een betere financiering en een adviseur heeft meer tijd voor advies.

Lees meer...