Chat with us, powered by LiveChat

Cases

MKB-adviseurs vragen via ons uiteenlopende type financieringen aan. Bekijk hier enkele cases. Wil je weten of jouw financiering ook via ons kan? Neem dan contact met ons op. Financieringsexperts denken graag persoonlijk met je mee over het juiste advies voor je klanten.

Probeer nu 30 dagen uit

Scheepvaart

Scheepvaart

Financiering van een ondernemer met een binnenvaartschip. Bestaande faciliteit van €300.000 herfinancieren. Daarnaast uitbreiding van de financiering met €230.000 voor het vernieuwen van het dek en voor dubbelzijdige wanden.

Lees meer

Vastgoed

Realisatie door ontwikkelaar van een vakantiepark met 16 woningen. Ontwikkelaar brengt de grond in. Aanvullend €1,6 miljoen financiering nodig. Volledige financiering dankzij een uitgekiende financieringscombinatie: een bancaire oplossing en een achtergesteld lening via een fonds.

Lees meer...

Werkkapitaal

Een goedlopend bedrijf verkoopt keukens en inbouwapparatuur. Dit heeft wel een keerzijde: er zit meer geld vast in voorraad en debiteuren. Een werkkapitaalfinanciering van €50.000 voor verdere groei is verstrekt.

Lees meer...

Bedrijfsovername

Uitbreiding door een eigenaar met één pizzeria. De ondernemer vroeg – en kreeg – €1,2 miljoen voor de overname van een bekende pizzaketen. Missie geslaagd.

Lees meer...