Chat with us, powered by LiveChat

Cases

Allerlei soorten financieel adviseurs hebben via Capsearch al een groot aantal financieringen aangevraagd. Benieuwd welke? Bekijk de verschillende cases hieronder. Wil je weten of jouw financieringsaanvraag ook via Capsearch kan? Neem contact op en je hoort het meteen.

Probeer nu 30 dagen uit

Scheepvaart

Scheepvaart

Een ondernemer wilde een binnenvaartschip financieren. Bestaande faciliteit: €300k. Daarnaast wilde hij het dek vernieuwen en de wanden dubbelzijdig maken. Hiervoor zocht hij een uitbreiding op zijn faciliteit van €230k.

Lees meer

Vastgoed

Een ontwikkelaar wilde een vakantiepark met 16 woningen realiseren. Hij bracht de grond in en zocht €1,6 miljoen aanvullend kapitaal. Dit is volledig verstrekt dankzij een uitgekiende financieringscombinatie: een bancaire oplossing en een achtergesteld leningenfonds.

Lees meer...

Werkkapitaal

Een bedrijf dat (on- en offline) keukens en inbouwapparatuur verkoopt, draaide goed. Dit had wel een keerzijde: er kwam meer geld vast te zitten in voorraad en debiteuren. Door middel van een financiering van €50k aan werkkapitaal konden ze weer verder groeien.

Lees meer...

Bedrijfsovername

Een Amsterdamse eigenaar van één pizzeria wilde uitbreiden. Hij vroeg – en kreeg – €1,2 miljoen voor de overname van een bekende pizzaketen. Missie geslaagd.

Lees meer...