Case Studies

Via Capsearch is een grote diversiteit aan financieringen aangevraagd. Hieronder staan enkele case studies en praktijkvoorbeelden om je een beeld te geven wat de mogelijkheden zijn. Heb je een casus en vraag je jezelf af of dit via Capsearch kan? Neem dan contact met ons op.

Vraag demolicentie aan

Scheepvaart

Scheepvaart

Herfinanciering van een binnenvaartschip. Bestaande faciliteit van €300k moest geherfinancierd worden. Daarnaast wilde de ondernemer de vloer vernieuwen en wanden van het binnenvaartschip dubbelzijdig maken en zocht een uitbreiding op zijn faciliteit van €230k

Lees meer

Vastgoed

Financiering voor het ontwikkelen van een vakantiepark van 16 woningen. Ondernemer bracht de grond in en zocht een financiering van €1,6 miljoen. Door een gezamelijke financiering van een bank en een achtergesteld leningenfonds is de gehele financiering verstrekt

Lees meer...

Werkkapitaal

Werkkapitaalfinanciering voor een bedrijf die keukens en inbouwapparatuur zowel offline als online verkoopt.
Het bedrijf groeit waarder er meer geld vast is gaan zitten in de debiteuren en vooraad. Door €50k werkkapitaalfinanciering kunnen ze verder groeien.

Lees meer...

Bedrijfsovername

Bedrijfsovername van een bekende pizzaketen in Amsterdam. De ondernemer had zelf een pizza restaurant maar wilde uitbreiden.
Overnamesom was € 1,2 miljoen

Lees meer...